Over ons

Acteurs Funktioneel Naakt

Funktioneel Naakt speelt nieuw en eigen werk. De jonge theatergroep zoekt naar de essentie door alles weg te laten wat niet strikt noodzakelijk is en een maximaal beroep te doen op de verbeeldingskracht van zijn publiek.

Advies: Huub Stapel, Lizet Huizing

Truus de Boer

Truus de Boer - Funktioneel Naakt

Truus de Boer (Rotterdam) is een veelzijdige actrice, die zowel in theater speelt als voor de camera en zowel nationaal als internationaal. Zo speelde ze in de BBC-serie The White Queen en in de Peter Greenaway’s Goltzius and the Pelican Company en in de Dreamworks film The Fifth Estate.

Ze werkte voor het eerst samen met Laurens de Groot in 2006 in de locatietheatervoorstelling “Carthago” in Delft. Sinds de oprichting is zij, met haar krachtige binnenspel, het geweten van Funktioneel Naakt.
http://www.truusdeboer.com

Remy van Keulen

Remy van Keulen - Funktioneel Naakt

Remy van Keulen (Alphen a/d Rijn) is van oorsprong cabaretier en treed daarnaast veel op met improvisatietheater. De laatste jaren heeft hij zijn grenzen verlegt en richt zich nu ook op het serieuze acteerwerk. Hij was te zien in verschillende commercials en bedrijfsfilms.

Met zijn ongeëvenaarde mimiek en zijn vermogen snel te schakelen en te transformeren is hij een uniek talent. Hij maakt sinds de oprichting deel uit van Funktioneel Naakt.
http://www.remyvankeulen.nl

Laurens de Groot

Laurens de Groot - Funktioneel Naakt

Laurens de Groot (Zoetermeer) is acteur en verhalenverteller, met ervaring in theater, op straat en voor de camera. Hij was te zien in onder andere Levenslied, Moordvrouw, De wederopstanding van een klootzak en als Willem I in “De Onderkoning” van Ramon Gieling. Hij volgde acteursopleidingen in Den Haag en Amsterdam en werkt sinds 2008 als freelance acteur, vanuit zijn eigen bedrijf Man met Koffer.

Voor Funktioneel Naakt is Laurens de Groot behalve acteur ook de artistiek leider en scriptschrijver.

http://www.manmetkoffer.nl
http://www.youtube.com/user/manmetkoffer